Obrázkový průvodce po imigraci

Tak přesně tohle mi letělo hlavou, když jsem sbíral informace pro dnešní příspěvek. Jakkoliv jsem se tomuto tématu chtěl vyhnout, prostě to nejde. Proto dnešní příspěvek (doufám) bude unikátní a snad se mi něčemu podobnému podaří v budoucnu vyvarovat. Předně – téma není vůbec legrační, přál bych si, abych se něčeho podobného nikdy účastnit nemusel, nicméně pokusím se se vším cynismem, jakého jsem schopen, alespoň trochu věc odlehčit.
V tomto případě je to však úkol naprosto nesplnitelný.
Tedy jsem se rozhodl vypůjčit si pár obrázků z internetu, ponechat je bez jakékoliv úpravy, s tím, že si k dané věci dovolím pár komentářů.
Osobně autorem obrázků nejsem, jen si myslím, že mají určitou výpovědní hodnotu a proto je potřeba s nimi PT čtenáře seznámit.
Tak jdeme na to.
S tím souvisí hned další:
Nicméně není to tak zlé. Myslím, že v tom nějaká mystika bude.
S dalším obrázkem nelze než souhlasit. Podobně jako s následujícím.
Připadá Vám to hnusné, kruté a nesnesitelné ? Dobrá, tak ještě trochu ..
Takže je tu zásadní otázka:
Tady myslím, už začíná konflikt.
Je to síla, co ?
Podle mého názoru je jen jedna jednoduchá rovnice. Žádní migranti =žádné problémy s migranty.
Bohužel (ne)Ziskovky , #přijímači, a sluníčkáři mají na druhou stranu tuto rovnici doplněnou, a sice tímto způsobem:
Žádní migranti=žádné problémy s migranty=žádné státní peníze na řešení problémů s migranty. Bohužel , poslední proměnnou považují za konstantu a způsob svojí obživy. Z jejich hlediska to chápu, je to lepší než normální práce – ale bude to mít katastrofální důsledky, ve jménu pár jásavých blbů, protože jde o pouhá čísla. Migrantů je prostě víc, než Nás a nemyslete si, že tu chtějí jen v klidu bydlet. Tihle kluci vopálený to myslí fakt vážně, a jak moc vážně to myslí dávají najevo každý den.
Vnímám argument, že jsou mezi nimi lidé jak dobří tak zlí. Proti tomu se celkem nedá nic namítat, snad jen to, ať jsou laskavě dobří, či zlí někde jinde.
Naštěstí pár cedulím pozornost věnují.
a také je poslechnou:
Připadá Vám multikulturní obohacení tak úžasné, jak je Nám servírováno v médiích ? Jakkoliv to veležrouti nahoře nepovažují za důležité, přece jen pár lidí neztratilo pud sebezáchovy. Jdou na to různě:
nebo:
Naštěstí jsou takoví, kteří se k tomu dokážou postavit čelem.
a tenhle Pán mne pobavil o něco víc, protože dokázal zároveň citovat Karla Kryla:
Pregnantněji bych to asi sám nedokázal.
Takže poslední dvě si dovolím poněkud osobněji:
Poslání:

2 thoughts on “Obrázkový průvodce po imigraci

Comments are closed.